Hem Om oss

Om oss

Om MK JUVEL

År 1958 öppnades en av Sveriges första Omegabutik på Södergatan 11 av urmakaren Inge Lundberg. Butiken kom att bli mycket uppskattad av såväl kunder som klockintresserade, dels på grund av utbud och service, dels på grund av butikens fantastiska inredning. 

År 2002 möttes Inge Lundbergs och våra affärsvägar och vi fick chans att dela på den fantastiska lokalen. Klockutbudet berikades med juveler. 

År 2003 fick vi, efter ett års samarbete med Inge Lundberg, chansen att överta butiken. Med en kvinna i toppen öppnades med stolthet MK JUVEL. Vi har sedan start varit ett familjeägt, litet företag med fokus på juveler och vackra smycken. Ambitionen med att ge bästa service till alla kunder har resulterat i en trogen och genuin kundkrets och idag är vi stolta över att driva Malmös, kanske trendigaste, juvelbutik. Originalinredningen vittnar fortfarande om butikens forna tid, men idag är klockorna utbytta mot glimmande smycken i alla dess former. 

MK JUVELs egentillverkning

Vi hjälper dig att designa din drömring! Varje ring tillverkas för hand hos vår guldsmed, vilket gör att ni själva kan välja material, form och antal stenar. Våra säljare bistår med erfarenhet och kunskap.

 

Gravyr, puts och rodiering ingår alltid!

En ring från MK tillverkas i Sverige och alla stenar är infattade för hand. Gravyren bjuder vi alltid på i våra guldringar. Köper du även vigselringen hos oss så bjuder vi på puts och rodiering av era förlovningsringar (värde från 500:-), så att allt ser ut som nytt på er stora dag.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att komma i kontakt med en säljare!